O NAMA

Poduzeće Jurinović d.o.o. sa sjedištem u ulici dr. Ante Starčevića 64, Mostar osnovano je 27.07.1994. Naše dugogodišnje poslovanje i lanac naših zadovoljnih kupaca su naša najbolja preporuka.

Sva vozila su kupljena i uvezena sa zapadnoeuropskog tržišta te posjeduju originalni certifikat o proizvođaču, te servisnu evidenciju.

Na lageru uvijek posjedujemo oko 70-tak vozila a svaki tjedan nam dolazi 20-tak novih. Vozilo možete kupiti i na kredit ili leasing putem vodećih banaka i leasing kuća u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko ne pronađete ODGOVARAJUĆE VOZILO na našoj trenutnoj ponudi, naručite vozilo i naši menadžeri prodaje će za vas pronaći vozilo. U najkraćem mogućem roku će vam biti ponuđeno vozilo koje zadovoljava vaše zahtjeve, od boje, agregata, godišta i sl.

Nudimo ugradnju kvalitetnih elektronskih zaštita, alarma kao i mehaničku zaštitu ZEDER.

Uz pomoć naših kooperanata obavljamo usluge registracije, osiguranja i prijenosa vlasništva vozila. Ljubazno osoblje Agencije stoji Vam na raspolaganju da Vam u svakom trenutku pruži adekvatnu i pravovremenu uslugu.

Mi štedimo Vaše vrijeme i novac, tako što Vas o trenutku kada su Vaša dokumenta spremna za preuzimanje, možemo obavestiti putem telefona te isporučiti i na kućnu adresu.

Naše usluge su besplatne a troškove registracije i osiguranja vozila, možete platiti gotovinski ili na rate.

Konstantno unaprijeđujemo nivo naših usluga i težimo najvećim standardima. Cilj nam je da kvalitetom vozila i usluge budemo sinonim vaše sigurnosti uz povoljnu cjenu.


Unaprijed se radujemo vašem dolasku.

Vaš Auto Plazza tim